Subiectul mesajului: Re: OGC Begins v11 Public v1.3
Scris: Dum Ian 11, 2009 9:59 am
Bai fratilor mor de ciuda , am incercat cred ca toate hackurile si nu imi merge nicunu ,,, de ce ??????? care ma poate ajuta si me mine ???? plsss. ID: nicola_sandel
Scris: Dum Ian 11, 2009 11:55 am
Poai de ex: iau un cod dupa net sau marog dupa un sait cevaa....,, il activez intru in cs, si imi zice sa apas pe f9 sua del sau insert de ex si apas si degeaba nu imi merge, ca de ex la codul acesta postat zicetimi si mie un cod care ii bun de merge . Am cstrike1.6 versiunea 2 de la <<csbestial>> lam luat de acolo, sau daca nu zicetimi de unde as putea lua un cs1.6 care sa merga hack, MC......
Scris: Mie Ian 14, 2009 7:36 pm
Bai fratilor ma ajtati ?? Sau daca nu zicetimi un link sau un sait de unde sa iau un cs pe care sa mearga hack .......... astept un raspuns dee la voi .........
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum