Subiectul mesajului: Re: Server Counter-Strike full Protocol 47/48 | windows
Scris: Mie Apr 22, 2009 3:29 pm
sall !!! am luat si eu sv asta acum o luna si l-am sters ... iar cand am vrut sa il iau din nou nu mai merge. Poti sa il pui din nou pe alt host ??? pls... astept raspuns
Ultima oară modificat de Sc0oBy-Do0 pe Dum Apr 26, 2009 7:42 pm, modificat 1 dată în total.
Scris: Sâm Apr 25, 2009 8:57 pm
pui si tu serverul asta mai repede??? pls .... pune-l si u pe un alt host ( nu dau nume ca sa nu fac reclama ) sa il luam ca nu numai eu il vreau !!!! Pune-l si u mai repede ca a trecut deja o saptamana
Scris: Sâm Aug 01, 2009 11:58 am
urgent as intreba pe cineva care stie unde sa schimb mesajul acela din chat entru admin intrati pe top-net.orgfree.com ect. cu forumul meu... serverul e beton mersu uploader...merge fain..imi place la nebunie dar mesajul acela imi face singura problema!
pls careva cat mai rapid...am incercat in amxx.cfg dar acolo nu e nici un www.top-net.orgfree.com nush unde sal sterg alea! ms bft all!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum